Απέφυγε να καλύψει τον Πάνο Καμμένο σχετικά τις επαφές που φέρεται να έχει κάνει με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

«Δεν έχω εικόνα και δεν μπορώ να απαντήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη απόφαση του Eurogroup o κ. Κουρουμπλής τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δεν πήραμε όσα διεκδικούσαμε. Θα ήταν εξωπραγματικό. Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερα τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης».

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι πλέον «η ΝΔ πρέπει να βρει άλλα επιχειρήματα καθώς το αίτημα για εκλογές πλέον εξατμίστηκε».

«Η κυβέρνηση θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας αλλά γεγονός είναι ότι κέρδισε πολιτικό χρόνο. Ο λαός θα ξαναδώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Για το θέμα με το φορτίο λαθραίων τσιγάρων στα Χανιά ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε ότι το σκάφος βρίσκεται επτά μήνες αγκυροβολημένο γιατί ο ίδιος δεν επέτρεψε να απομακρυνθεί προκειμένου να γίνει ενδελεχής έλεγχος.

«Ζητήσαμε στοιχεία από την ουκρανική πρεσβεία για την ταυτότητα του πλοίου και αυτό μας καθυστέρησε. Η ΣΕΚΑΠ έβγαλε νομίμως τα τσιγάρα στο Μαυροβούνιο. Το τι έγινε εκεί είναι άλλο θέμα. Το πλοίο και το εμπόρευμα δεν έχει καμιά σχέση με την Ελλάδα.Ο Σαββίδης δεν είναι φίλος μου και δεν έχω καμιά σχέση μαζί του. Εγώ εφαρμόζω τους νόμους» κατέληξε.


Newsroom