Εμείς θέλουμε δημοκρατία και σταθερότητα στην Τουρκία, καθώς και σχέσεις «καλής γειτονίας, βασισμένες στο διεθνές δίκαιο, τονίζει σε δήλωση της για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος η Φώφη Γεννηματά.

Ευχόμαστε, συμπληρώνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τώρα που ολοκληρώθηκε η διαδικασία του δημοψηφίσματος, ο κ. Ερντογάν να σταματήσει τις προκλήσεις και να πολιτευτεί με σεβασμό στις διεθνείς συνθήκες.

«Δε μας ταιριάζει εμάς η παραίτηση και η συνθηκολόγηση ηττημένου. Δε θα συμβιβαστεί ποτέ η Δημοκρατική Παράταξη με αυτή την αντίληψη. Υπάρχει πραγματική ελπίδα. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση και δουλεύουμε για αυτήν, το σχέδιο «Ελλάδα» που θα παρουσιάσουμε στο συνέδριό μας. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να ενώσουν τη δύναμή τους με τη δική μας. Να ξανακάνουμε την Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, για να δυναμώσουμε τη χώρα», αναφέρει η ίδια

Ευχαριστώντας εξάλλου τους κατοίκους του φιλόξενου νησιού για την υποδοχή τους, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε ακόμη ότι «κάθε γωνιά αυτού του νησιού είναι και μια γλυκιά ανάμνηση που μας δένει αλλά και ένα θετικό έργο του ΠΑΣΟΚ για τη Σύμη. Εδώ στη Σύμη, την ακριτική, η καρδιά της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά».


Newsroom