Απέκρουσε τα πυρά που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του, ο Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας πως θα συνεχίσει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Πριν από κάθε εθνική τραγωδία» είπε ο κ. Καμμένος, «έχει προηγηθεί κατάρρευση των θεσμών. Σε αυτή την κατάρρευση, η Νέα Δημοκρατία από μαχητής του κράτους του ΠΑΣΟΚ, έγινε συνέταιρος. Δεν άλλαξα εγώ, η ΝΔ άλλαξε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν άλλαξα εγώ. Εγώ έκανα συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήρε σπίτι από τον Χριστοφοράκο, δεν ήταν συνεταίρος στη Siemens, ούτε φύλαγε κατουρημένες ποδιές συμφερόντων. Και όταν διαφώνησα γιατί ο κ. Μουζάλας έκανε λεκτικό λάθος, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών των ΑΝΕΛ στον πρωθυπουργό. Και εάν έχετε τη δύναμη καταθέστε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα», είπε.

«Να ξεκαβαλήσετε από τη διαπλοκή, αν θέλετε η ΝΔ να έχει μέλλον», ήταν η απάντησή του στη Σοφία Βούλτεψη που φώναζε από τα έδρανα.

«Ο κ. Ψυχάρης είναι ένας εκδότης που έπαιρνε δάνεια όταν οι τράπεζες δεν δάνειζαν κανένα. Τον κ. Μαυρίκο εμείς τον πετάξαμε έξω με τις κλωτσιές, σε αντίθεση με τη ΝΔ», πρόσθεσε.

«Θα πληρώσετε όλοι για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.