«Δεν νομίζω ότι μπορεί να ξεχαστεί μια τέτοια υπόθεση. Μια υπόθεση η οποία στην πραγματικότητα είναι μια υπόθεση που εκείνο που ελέγχεται  είναι αν έχει υπάρξει σκευωρία της κυβέρνησης προκειμένου να ενοχοποιηθεί συγκεκριμένος επιχειρηματίας, δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να ξεχαστεί» σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Ο κ. Βορίδης σχετικά με το θέμα της υπόθεσης Καμμένου και συγκεκριμένα για την απόφαση της εισαγγελέας να καλέσει Τζίβα Χριστοφορίδη και Τριαναταφυλλόπουλο σημείωσε: «Θεωρούνται ύποπτοι τελέσεως πράξεως και γίνεται έρευνα για να δουν αν έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις» ενώ σχετικά με τον λιμενικό υπογράμμισε: Για τον λιμενικό μου φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε διαδικασία να βρεθεί τι έκανε με αυτή τη  συνομιλία.

Τέλος, αναφερόμενος στο σεισμό της Κω, ανέφερε πως ο ίδιος μαζί με τον Κώστα Καραμανλή θα μεταβούν στο νησί, ενώ τόνισε: «Πρέπει να επανέλθει η Κως παρά πολύ σύντομα. Πρέπει να αντιμετωπιστούν ιατρικά όσοι χρειάζονται βοήθεια, το δεύτερο είναι να μπορέσει να λειτουργήσει το λιμάνι, να αποκατασταθούν οι δρόμοι, να ληφθούν μέτρα για την σταθεροποίηση των κτηρίων. Και φυσικά πρέπει να γίνει  καταγραφή και αποκατάσταση των ζημιών».  


Newsroom